Koordinátor

AgroSup Dijon

FRANCIAORSZÁG

Az AgroSup Dijon, a Nemzeti Agrár, Élelmiszer- és Környezettudományi Intézet Mezőgazdasági Intézet, fő küldetései a következők: agrármérnökök és a gazdasági agrármérnökök képzése, kutatás, a tájékoztatás és a fejlesztés, az állami tisztviselők képzése, valamint az oktatási rendszer támogatása az Eduter Intézet keretén belül.

http://www.agrosupdijon.fr/

 

Partnerek

TEI Stereas Elladas

GÖRÖGORSZÁG

A TEI egy felsőoktatási intézmény. Az intézménynek több mint 300 kutatója, oktatója és adminisztratív személyzete van, amely 10.000 hallgatót oktat. Az "Erdészet és a természeti környezetmenedzsment" tanszék, Karpenissi városban található, amely egyike a TEI 15 tanszékének. A tanszék részt vesz számos kutatási agrárerdészeti kutatási projektben.

http://www.teiste.gr/

 

The French Association of Agroforestry

FRANCIAORSZÁG

A 2007-ben létrehozott a francia Agrárerdészeti Egyesület (French Association of Agroforestry - AFAF) célja, hogy fejlessze agrár-erdészetet Franciaországban. Az egyesület keretet nyújt gazdálkodók, fa állattenyésztők, a kutatók, a politikai döntéshozók, a közösségek és ügyintézők közötti kapcsolatok építésére. Mivel egy kreatív erő nemzeti és nemzetközi szinten működik, az egyesület azon munkálkodik, hogy további teret találjon az fás ültetvényeknek a mezőgazdasági rendszereken belül.

http://www.agroforesterie.fr/composition-association-francaise-agroforesterie.php

 

University of Tuscia

OLASZORSZÁG

Az Innováció a szerves rendszerekben, az agrár-élelmiszeriparban és erdészetben tanszék (DIBAF) elkötelezett a kutatásban és multidiszciplináris oktatásban a Tuscia Egyetemen. Célkitűzése a tudományos és technológiai innováció védelme és kezelése a szerves rendszerek, mezőgazdasági erőforrások és erdészeti erőforrások területén.

http://www.unitus.it/

 

University of Debrecen

MAGYARORSZÁG

A Debreceni Egyetem a kutatás és az oktatás szinte valamennyi tudományos területén működik. Lehetőséget nyújt, gazdasági, társadalmi és művészeti tudományokban diplomák megszerzésére több mint 30.000 diák számára. Az egyetem ad otthont egy Mezőgazdasági Tudományos Központnak.

http://www.unideb.hu

 

AliénorEU

BELGIUM

Az AliénorEU az európai politikák területén tevékenykedő tanácsadó és kommunikációs ügynökség. Olyan témakörökben tevékenykedik, mint a mezőgazdaság, a különböző tevékenységek magukba foglalják a következőket: jogi és politikai monitoring, kommunikációs stratégiák kidolgozása és végrehajtása, valamint rendezvények szervezése. Sőt, az AliénorEU szakvéleményeket készít európai projektek eredményeinek disszeminációban és hasznosításában.

http://www.alienoreu.com/

 

Friends of Nature

LIBANON

Az NGO Friend of Nature összehozza a tudósokat és a fiatalokat, akik elkötelezettek a fenntartható fejlődés és a Libanoni természeti erőforrások védelmében. A szervezet a természetvédelem, a környezetvédelem és az oktatás területén működik. Számos feladata közé tartozik: a fiatalok oktatása, a biológiai sokféleség megőrzése és a leromlott ökoszisztémák rehabilitációja.

www.fon.org

 

Abacus Organic Associates Limited

NAGY-BRITANNIA

Az Abacus képzést és tanácsadást nyújt a gazdálkodók, földtulajdonosok, mezőgazdasági szakemberek, diákok, és olyan további szereplők, mint az agrár-élelmiszerfeldolgozás és a kiskereskedők számára olyan témákban, mint az agrár-erdészet, a talaj és erőforrások kezelése. Az Abacus részt vesz a kutatásban is, valamint a végfelhasználók részére történő ismeretek átadásának támogatásában.

www.abacusorganic.com

 

Trakia University

BULGÁRIA

A Trakia Egyetem egy tudományos és oktatási intézmény, amelynek fő feladata a magas szintű képzés különböző területeken, mint például a mezőgazdaság, ökológia, környezet és az oktatás. A Mezőgazdasági Kar programokat és képzéseket fejleszt olyan témakörökben, mint az agronómia, környezetvédelem és a mezőgazdasági gépészet.

www.uni-sz.bg

 

CFPPAF Mirecourt

FRANCIAORSZÁG

Ez a helyi közintézmény (EPLEFPA) a képzéseknek széles választékát kínálja a mezőgazdaság, mezőgazdasági gépészet és erdészet területén, mint területfejlesztés. A három alkotó központ, a EPLEFPA Vosges három oktatási utat kínál: egy iskolai szintű kezdő képzést, egy szakmai gyakorlati képzést, és egy felnőtt folyamatos képzési, tanulási módot.

www.eplea.vosges.educagri.fr

 

Albanian Foundation for Training and Development

ALBÁNIA

AFTD olyan civil szervezet, amely támogatja azokat az intézkedéseket, a képzés és a mikro finanszírozási szolgáltatások egyének, csoportok vagy közösségek végzett szellemében részvétel minden. AFTD ad elsőbbséget a marginalizált csoportok, nők, fiatalok és más emberek, akik csak korlátozott hozzáférést biztosít fejlesztési lehetőségeket.

 

EPLEFPA Valentin

FRANCIAORSZÁG

A Valentin Public Establishment of Local Education and Continuing Professional Development (EPLEFPA) tartalmazza a Szakmai Képzések és Mezőgazdasági Támogatások Központját Die helyiségben. Ez központ mintegy 400 szakképzésben résztvevőt képez különböző területeken, beleértve a mezőgazdasági képzést, a hangsúlyt helyezve az agro-ökológiai gyakorlatokra és a pásztorkodás gyakorlatát az alpesi legelőkön.
.

http://epl.valentin.educagri.fr/

 

OMU

TÖRÖKORSZÁG

A University of Ondokuzmayıs a kutatás és az oktatás szinte valamennyi tudományos területén tevékenykedik. Az egyetem 15 kara között a Mezőgazdasági Kar fejlesztési tevékenysége az agronómiára, erdőgazdálkodásra, mezőgazdasági mérnöki tudományokra, a vízgazdálkodásra és agro-ökológiára terjed ki.

www.omu.edu.tr

 

  This project has been funded with support from the European Commission. This communication reflects the views only of the author, and the
Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

 

Please publish modules in offcanvas position.